הכנת הבצק: מתאים ל- 20 נצו'ס
2 כוסות קמח
1/4 כוס מים חמימים
1/2 שקית אבקת אפיה
2 כפיות של מלח
לערבב היטב וללוש את הבצק, במידה ועדיין יש פירורים להוסיף מעט מים, במידה ודביק להוסיף מעט קמח.
ליצור גליל ארוך מכל הבצק ולפרוס לפרוסות עגולות.
כל פרוסה יש לרדד לעלה דק, אח"כ לחתוך ל 2 חצאים.
בכל חתיכה להניח 1 כפית קטנה של גבינה ולהדק.
כך אפשרי לעשות לכולם , אני ממליצה להשאיר חלק ריקים למי שלא אוהב גבית זיתים.
לחמם שמן עמוק, ולטגן דקה מכל צד ולהניח על נייר סופח.
פשוט וטעים, בתאבון!!!
2 כוסות קמח
1/4 כוס מים חמימים
1/2 שקית אבקת אפיה
2 כפיות של מלח
לערבב היטב וללוש את הבצק, במידה ועדיין יש פירורים להוסיף מעט מים, במידה ודביק להוסיף מעט קמח.
ליצור גליל ארוך מכל הבצק ולפרוס לפרוסות עגולות.
כל פרוסה יש לרדד לעלה דק, אח"כ לחתוך ל 2 חצאים.
בכל חתיכה להניח 1 כפית קטנה של גבינה ולהדק.
כך אפשרי לעשות לכולם , אני ממליצה להשאיר חלק ריקים למי שלא אוהב גבית זיתים.
לחמם שמן עמוק, ולטגן דקה מכל צד ולהניח על נייר סופח.
פשוט וטעים, בתאבון!!!
נחמן סוזי קוסמטיקאית בכירה,מנהלת שני מכוני קוסמטיקה בראשל"צ
ובמזכרת בתיה. מומחית להסרת שיער בכל השיטות.
http://www.orlaor.co.il
0544969106
ובמזכרת בתיה. מומחית להסרת שיער בכל השיטות.
http://www.orlaor.co.il
0544969106